Автоключар Изток

Автоключар Изток

Автоключар Изток

Можете да се обръщате за помощ денонощно за кварталите Изток и Изгрев!

 • Бърза реакция при спешни случаи
 • Мобилност при необходимост
 • На разположение по телефон и онлайн
 • Специализирани умения и професионален опит

Независимо кое е времето от денонощието, при възникнала спешна нужна, можете да разчитате на навременна автоключарска услуга в Изток, през деня или през нощта, в делничен и почивен ден.

Други услуги:

 • Направа на допълнителен ключ за колата ви или на нов ключ
 • Извършване на ремонт на автомобилни ключове
 • Настройка на дистанционни за управление на аларма и гаражи

Нашите услуги включват спешни случаи и различни аварийни ситуации

– Аварийно отключване

Ние разполагаме с голям брой разнообразни заготовки за автомобилни ключове, дистанционни и резервни бутони за ключове за различни модели автомобили. Ако сте си изгубили ключа и не разполагате с резервен ключ, обадете ни се, ние ще Ви консултираме и ако ситуацията го налага ще дойдем на място.

На разположение сме, обадете ни се, независимо в офиса или у дома сте или сте на път.

Често се случва, когато е блокирал патрона или ключалката на автомобила, да не е необходимо да се разбива вратата и да давате допълнително средства за нов ключ, патрон или имобилайзер. Достатъчно е да ни обясните накратко по телефона какъв е случая и ние на свой ред ще преценим дали можете да се справите сами или ще е нужно ние да реагираме бързо и на място да извършим, каквото е нужно.

Кои са най-често срещаните причини за нужда от аварийно отключване

Вариантите са различни, едно какви могат да бъдат ситуациите

 • заключена кола;
 • забравени ключове в колата;
 • загубени ключове;
 • счупен ключ в ключалката
 • както и много други

Ние извършваме спешни автомобилни ключарски услуги до мястото, посочено от клиента. Нашата цел е Вие да се почувствате спокойни и затова ние работим така, че да предоставим тази услуга максимално бързо – ако е необходимо бързо реагиране на момента, както и можем да дойдем на посочено от Вас място в час, който Вие посочите за удобен за Вас.

Разполагаме и сме оборудвани с всякакви инструменти, за различни видове автомобили – леки автомобил, пикапи, мини ванове или такива за специфични дейности.

 

 

Последни публикации

резервен комплект ключове

Направа на резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари. Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от […]

Вижте повече
видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече