Автоключар Изток

Автоключар Изток

Автоключар Изток

Можете да се обръщате за помощ денонощно за кварталите Изток и Изгрев!

 • Бърза реакция при спешни случаи
 • Мобилност при необходимост
 • На разположение по телефон и онлайн
 • Специализирани умения и професионален опит

Независимо кое е времето от денонощието, при възникнала спешна нужна, можете да разчитате на навременна автоключарска услуга в Изток, през деня или през нощта, в делничен и почивен ден.

Други услуги:

 • Направа на допълнителен ключ за колата ви или на нов ключ
 • Извършване на ремонт на автомобилни ключове
 • Настройка на дистанционни за управление на аларма и гаражи

Нашите услуги включват спешни случаи и различни аварийни ситуации

– Аварийно отключване

Ние разполагаме с голям брой разнообразни заготовки за автомобилни ключове, дистанционни и резервни бутони за ключове за различни модели автомобили. Ако сте си изгубили ключа и не разполагате с резервен ключ, обадете ни се, ние ще Ви консултираме и ако ситуацията го налага ще дойдем на място.

На разположение сме, обадете ни се, независимо в офиса или у дома сте или сте на път.

Често се случва, когато е блокирал патрона или ключалката на автомобила, да не е необходимо да се разбива вратата и да давате допълнително средства за нов ключ, патрон или имобилайзер. Достатъчно е да ни обясните накратко по телефона какъв е случая и ние на свой ред ще преценим дали можете да се справите сами или ще е нужно ние да реагираме бързо и на място да извършим, каквото е нужно.

Кои са най-често срещаните причини за нужда от аварийно отключване

Вариантите са различни, едно какви могат да бъдат ситуациите

 • заключена кола;
 • забравени ключове в колата;
 • загубени ключове;
 • счупен ключ в ключалката
 • както и много други

Ние извършваме спешни автомобилни ключарски услуги до мястото, посочено от клиента. Нашата цел е Вие да се почувствате спокойни и затова ние работим така, че да предоставим тази услуга максимално бързо – ако е необходимо бързо реагиране на момента, както и можем да дойдем на посочено от Вас място в час, който Вие посочите за удобен за Вас.

Разполагаме и сме оборудвани с всякакви инструменти, за различни видове автомобили – леки автомобил, пикапи, мини ванове или такива за специфични дейности.

 

 

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече