Автоключар Люлин

Автоключар Люлин

Автоключар Люлин – Решение за Вашите автомобилни ключалки

Автоключарските услуги са спасението за всички неприятни ситуации, които могат да възникнат в ежедневието на съвременния човек – Автоключар Люлин.

Автоключарят борави с умения, борави с прецизна техника и може да гарантира качество и бързина на работата, всичко, от което се нуждаете, за да бъде решен възникналият проблем и колата Ви да е отново на пътя. Покриваме района на жк Люлин, всички части близките квартали.

Автоключарски услуги за Люлин:

  • Отключване на автомобил, при загуба на ключ
  • Блокирала ключалка или брава
  • Смяна на дистанционно
  • Обучение на дистанционно
  • Смяна на код, декодиране

Направа на транспондерни чипове

Транспондерният чип – това е заводски вграденият имобилайзер в автомобили, които са произведство от 1996 година насам.

автоключар люлин цена

Функцията на имобилайзера на автомобила

Основната функция на имобилайзера е по безжичен начин да разреши или забрани запалването на двигателя на автомобила.

Чиповете винаги се намират в главата на ключа и това не винаги е видимо. Те са малки карбонови или стъклени елементи, които притежават памет с размери от 1 до 2.5 см.

Чиповете могат да бъдат много видове, но най-общо се делят на две основни групи:
  • чипове, които могат да се копират
  • чипове, които не могат да се копират.

Както казахме по-горе, наличието на такъв транспондерен чип не може винги да бъде забелязано по кутийката на ключа.

Затова е добре първо наш сертифициран ключар да погледне, за да сме сигурни, че ключът Ви разполага с такъв чип. Освен това направата на  имобилайзера може да означава копиране на съществуващ или пък изработване/програмиране на нов, ако старият не позволява да бъде копиран.

За изработката или програмирането на такъв имобилайзер (чип) се използват програматори, които са специални копиращи машини.

Автоключарски услуги за Люлин включват Отключване на автомобил, при загуба на ключ, блокирала ключалка или брава, смяна на дистанционно, обучение на дистанционно, смяна на код и декодиране.
Транспондерен чип Заводски вграден имобилайзер в автомобили, които са произведство от 1996 година насам.
Функция на имобилайзер на автомобилаОсновната му функция е по безжичен начин да разреши или забрани запалването на двигателя на автомобила.
Свържи се с насСвържете се с нас 24/7 за консултация или спешен случай на телефон 0878 999 480 или на имейл keybg@abv.bg.

Адрес на ателието и сервиза: гр. София 1138, ул. Самоковско шосе 1

Ако чипът е от вид, който не позволява да се копира, тогава той трябва да се програмира.

За програмирането на тези чипове се използва специална апаратура, чрез която чипът се програмира в автомобила. Затова е нужно автомобилът задължително да е докаран в сервиза при ключаря, докато трае изработвнето на дубликата.

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече