Автоключар Люлин

Автоключар Люлин

Автоключар Люлин – Решение за Вашите автомобилни ключалки

Автоключарските услуги са спасението за всички неприятни ситуации, които могат да възникнат в ежедневието на съвременния човек.

Автоключарят борави с умения, борави с прецизна техника и може да гарантира качество и бързина на работата, всичко, от което се нуждаете, за да бъде решен възникналият проблем и колата Ви да е отново на пътя. Покриваме района на жк Люлин, всички части близките квартали.

Автоключарски услуги за Люлин:

  • Отключване на автомобил, при загуба на ключ
  • Блокирала ключалка или брава
  • Смяна на дистанционно
  • Обучение на дистанционно
  • Смяна на код, декодиране

Направа на транспондерни чипове

Транспондерният чип – това е заводски вграденият имобилайзер в автомобили, които са произведство от 1996 година насам.

Функцията на имобилайзера на автомобила

Основната функция на имобилайзера е по безжичен начин да разреши или забрани запалването на двигателя на автомобила.

Чиповете винаги се намират в главата на ключа и това не винаги е видимо. Те са малки карбонови или стъклени елементи, които притежават памет с размери от 1 до 2.5 см.

Чиповете могат да бъдат много видове, но най-общо се делят на две основни групи:

  • чипове, които могат да се копират
  • чипове, които не могат да се копират.

Както казахме по-горе, наличието на такъв транспондерен чип не може винги да бъде забелязано по кутийката на ключа.

Затова е добре първо наш сертифициран ключар да погледне, за да сме сигурни, че ключът Ви разполага с такъв чип. Освен това направата на  имобилайзера може да означава копиране на съществуващ или пък изработване/програмиране на нов, ако старият не позволява да бъде копиран.

За изработката или програмирането на такъв имобилайзер (чип) се използват програматори, които са специални копиращи машини.

Ако чипът е от вид, който не позволява да се копира, тогава той трябва да се програмира.

За програмирането на тези чипове се използва специална апаратура, чрез която чипът се програмира в автомобила. Затова е нужно автомобилът задължително да е докаран в сервиза при ключаря, докато трае изработвнето на дубликата.

 

Последни публикации

резервен комплект ключове

Направа на резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари. Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от […]

Вижте повече
видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече