Автоключар Люлин

Автоключар Люлин

Автоключар Люлин – Решение за Вашите автомобилни ключалки

Автоключарските услуги са спасението за всички неприятни ситуации, които могат да възникнат в ежедневието на съвременния човек.

Автоключарят борави с умения, борави с прецизна техника и може да гарантира качество и бързина на работата, всичко, от което се нуждаете, за да бъде решен възникналият проблем и колата Ви да е отново на пътя. Покриваме района на жк Люлин, всички части близките квартали.

Автоключарски услуги за Люлин:

  • Отключване на автомобил, при загуба на ключ
  • Блокирала ключалка или брава
  • Смяна на дистанционно
  • Обучение на дистанционно
  • Смяна на код, декодиране

Направа на транспондерни чипове

Транспондерният чип – това е заводски вграденият имобилайзер в автомобили, които са произведство от 1996 година насам.

Функцията на имобилайзера на автомобила

Основната функция на имобилайзера е по безжичен начин да разреши или забрани запалването на двигателя на автомобила.

Чиповете винаги се намират в главата на ключа и това не винаги е видимо. Те са малки карбонови или стъклени елементи, които притежават памет с размери от 1 до 2.5 см.

Чиповете могат да бъдат много видове, но най-общо се делят на две основни групи:

  • чипове, които могат да се копират
  • чипове, които не могат да се копират.

Както казахме по-горе, наличието на такъв транспондерен чип не може винги да бъде забелязано по кутийката на ключа.

Затова е добре първо наш сертифициран ключар да погледне, за да сме сигурни, че ключът Ви разполага с такъв чип. Освен това направата на  имобилайзера може да означава копиране на съществуващ или пък изработване/програмиране на нов, ако старият не позволява да бъде копиран.

За изработката или програмирането на такъв имобилайзер (чип) се използват програматори, които са специални копиращи машини.

Ако чипът е от вид, който не позволява да се копира, тогава той трябва да се програмира.

За програмирането на тези чипове се използва специална апаратура, чрез която чипът се програмира в автомобила. Затова е нужно автомобилът задължително да е докаран в сервиза при ключаря, докато трае изработвнето на дубликата.

 

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече