Автоключар София

Автоключар София

Автоключар София (Авариен екип)

Key Center София извършва посещения на място до всяка точка град София и област София.  С помощта на модерна техника бързо и прецизно установяваме проблема и даваме решение за отстраняването му. При аварийни ситуации с Вашия автомобил и спешна нужда от автоключар в София, можете да ни звъните.

Работим всеки ден вкл. празничните дни за аварийно отключване на автомобили.

Автоключарски услуги за град София

 • Денонощни аварийни автоключарски услуги 🗝 (аварийни ключарски услуги в София)
 • Отключване на всички марки автомобили
 • Доставка, ремонт и монтаж на  ключалки за коли
 • Изработка на дубликат на автомобилни ключове с чип
 • Прекодиране на ключалки за автомобили
 • Изработка на ключ по ключалка (когато ключовете са изгубени)
 • Ремонт на имобилайзери

В случай, че нямате възможност да ни посетите в ателието, ни позвънете. Наш екип автоключари ще пристигне на адреса за минути. Работив във всички квартали на София за автоключарска помощ.

Важна информация за клиентите!

👉 Използвайте само сертифицирани и надеждни автоключари!

Когато става въпрос за автомобили, сигурността е от съществена важност. Затова Key Center предупреждава: не се доверявайте на съмнителни автоключари, неясни обяви, не-нормално ниски цени и ключари без фирми и ателиета. Ние от Key Center София сме опитни майстори автоключари, занимаващи се повече от 7 години автоключарство и битови ключарски услуги. Професионалното обучение и опитът на специалистите, които работят при нас, ни позволява да се предоставят прецизни професионални услуги на достъпни цени, които удовлетворяват нашите клиенти. И най-важното защитават тяхната лична собственост.

Автоключар

Денонощно аварийно отключване на всички модели автомобили. Отключване на автомобил без щети по него. Професионален подход.

Други услуги от авариен ключар:
 • деактивиране на дефектира имобилайзер
 • смяна на батерии на дистанционни
 • допълнителни защитни устройства
 • ключарски дейности по домовете
 • отваряне на врати на жилища, офиси и гаражи
 • отваряне на сейфове
 • ремонт на брави
 • отключване на коли

На разположение сме и уикендите, без почивни дни. Диспечер отговаря на телефон и онлайн по имейл. Обадете се, за да си спестите време и разкарване. Мобилният екип с автоключар в София ще дойде на място при Вас! Харесайте страничката ни във Facebook (автоключар София) и оставете своето впечатление от работата ни!

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече