Ключалка за пощенска кутия

ключалка за пощенска кутия

Ключалка за пощенска кутия

Отваряне на заключена пощенска ключалка

В действителност, навикът за изпращането на обикновени хартиени писма, постепенно става все по-голяма рядкост. Все повече хората използват модерни електронни методи за комуникация – електронна поща и мобилни телефони.

И все пак пощенските кутии все още изпълняват функциите си. Доста хора продължават да получават периодични издания. В пощенските кутии има рекламни брошури, известия за пощенски пратки и разписки за плащане на различни услуги и др..

Какво да направите, ако спешно трябва да получите поща, а ключът от пощенската Ви кутия не е под ръка? Става въпрос как да се справите сами със ситуацията, как да отворите ключалката от пощенската кутия, без да я счупите.

За да направите това, ще са Ви нужни няколко елемента, които се намират във всяко домакинство:

  • малък кухненски нож
  • средни ножици
  • парче фина тел
  • фиба.

Първият начин е да измъкнете интересуващата Ви кореспонденция, без използването на каквито и да било инструменти. Ако кутията не е много дълбока, а списанието или вестникът или писмото са достатъчно големи, можете да ги извадите с ръка, като внимателно проврете пръстите си през отвора за пускане на кореспонденцията в кутията.

Вторият начин е да вземете здрав, тънък и плосък предмет – например, кухненски нож. Плъзнете го , където е монтиран заключващият механизъм. Използвайте някакъв лост, за да натиснете езика на вашата ключалка за пощенска кутия малко надолу. Този метод има своя недостатък – при силен натиск, можете лесно да повредите не само ключалката, но и вратата.

Трети сигурен начин – винаги можете да извикате денонощен майстор-ключар за помощ!

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече