Ключар София

ключар софия

Ключар София

Денонощен ключар в София

Key Center София е водещ ключарски център с дежурни мобилни групи в града. Ние работим денонощно по възникнали казуси с ремонти на брави и патрони, ключалки. Знаем колко е трудно след работен, когато установи човек, че вратата на дома не може да се отвори. Ето защо Key Center предлагаме денонощни ключарски услуги.

Проблемите с  ключалки често се случват през нощта, когтао 90% от ключарите не работят. Не и ние! Ние ще Ви посетим адреса по всяко време. Дори и в почивен ден!

Дежурен ключар за столицата

Вижте нашите битови ключарски услуги:

 • авариен ключар
 • отключване на домове и офиси
 • ремонт на брави
 • дубликати на ключове
 • посещение на адреса

Денонощен ключар - денонощни ключарски услуги в софия

Когато се нуждаем от ключар с опит?

Много често хората се питат какъв ключар да повикат, когато имат по-сериозен казус със заключването на дома си. Тук са важни няколко фактора:

 1. Надеждност – ключарят трябва да е надежден и да вдухва доверие
 2. Бързина – необходимо е да се отзове в разумни срокове, за да реши проблема
 3. Професионализъм и умения – да разполага с добра апаратура и да да е обучен да работи с нея

В такива случаи е по-разумно не просто да отидете в някое малко квартално ключарско ателие, а да повикате ключар от утвърдените фирми в София. Надеждните компании са няколко и повечето имат капацитет и умение да се справят с 90% от ключарските казуси в домакинствата. Ще се радваме, ако изберете нас. Няма да Ви подведем!

Можем да покрием цяла София, и близките села в рамките на 45-минути от града след заявка по телефона. Нашите диспечери са на линия за консултация. Обадете ни се дори и в почивен ден. Ние или ще изпратим дежурен ключар / автоключар, или ще Ви планираме за първия работен ден.

Други услуги от Key Center:
 • отключване на апартаменти, офиси, търговски обекти
 • ремонт на брави, патрони, катинари
 • отваряне на сейфове

Към Facebook страницата

 

Последни публикации

видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече
ключалка за пощенска кутия

Ключалка за пощенска кутия

Ключалка за пощенска кутия Отваряне на заключена пощенска ключалка В действителност, навикът за изпращането на обикновени хартиени писма, постепенно става все по-голяма рядкост. Все повече хората използват модерни електронни методи за комуникация – електронна поща и мобилни телефони. И все пак пощенските кутии все още изпълняват функциите си. Доста хора продължават да получават периодични издания. […]

Вижте повече