Ключ за Ауди

ключ за Ауди

Загубили сте ключ за Audi A4, Q5, Q7

Или друг модел на популярната немска марка

Ние можем да Ви помогнем!

Ако това е наистина факт, и няма дублиращ ключ, тогава с голяма вероятност ще се наложи да възстановите ключовете от колата си. Разбира се, вторият комплект ключове решава всички въпроси. Ако го оставите у дома, винаги можете да се обадите на някой от роднините си, който може да Ви го донесе.

Въпреки това, най-често вторият набор от ключове не е на разположение, и затова ще трябва да се свържете със специализирана фирма, чиито майстори ще помогнат за възстановяването на моделите Audi A4, Q5, Q7.

Възстановяването на ключ за Ауди се извършва на няколко етапа:

Отваря се ключалката на колата. Ако загубите ключа, нашият майстор-ключар ще отвори автомобила внимателно и ще извърши това на място.

Диагностика. За да се създаде нов комплект ключове на Audi, ще се изисква автоматична диагностика, защото всички модели на немската марка са индивидуални и имат свои специфики в производството на ключове за запалване.

Подготовка на ключовете. Ключът, от който се нуждаете, е подготвен, поставен е чип, който пасва точно на модела на Вашия автомобил, а механичното острие, завъртащо ключалката за запалване, също е фрезовано.

Програмиране. На следващия етап се програмира чип за ключа, за който използваме съвременно оборудване. Новият комплект ключове трябва да бъде адаптиран с автомобилната електроника, а цялата информация за изгубените ключове трябва да бъде изтрита от паметта на системата, за да се елиминира напълно възможността за кражба на ключа от колата и използването му от страна на нападателите. Се прави прекодиране на имобилайзера,

Също така ще елиминираме възможните грешки на имобилайзера. Ако загубеният ключ е снабден с бутоните за централно заключване, те трябва да бъдат програмирани. С тези и други задачи можем да се справим перфектно.

Възстановяването на набор от ключове е сложен процес, който ще отнеме известно време.

Без използването на специално оборудване такава процедура по принцип е невъзможна. Специалистите ни винаги са готови да възстановят ключовете за запалване на Audi, използвайки всички налични ресурси за това. Новите ключове в тяхната функционалност няма да се различават от основния комплект загубени ключове.

Готови сме да създадем дублиращ се Ауди ключ от всяка сложност и за всеки модел автомобил. Просто се обадете или ни пишете – и ние възможно най-бързо ще направим за Вас правилните ключове за Вашата кола.

 

За автоключ за марка Мерцедес вижте тук.

Последни публикации

резервен комплект ключове

Направа на резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари. Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от […]

Вижте повече
видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече