Ключ за Ауди

ключ за Ауди

Загубили сте ключ за Audi A4, Q5, Q7

Или друг модел на популярната немска марка

Ние можем да Ви помогнем!

Ако това е наистина факт, и няма дублиращ ключ, тогава с голяма вероятност ще се наложи да възстановите ключовете от колата си. Разбира се, вторият комплект ключове решава всички въпроси. Ако го оставите у дома, винаги можете да се обадите на някой от роднините си, който може да Ви го донесе.

Въпреки това, най-често вторият набор от ключове не е на разположение, и затова ще трябва да се свържете със специализирана фирма, чиито майстори ще помогнат за възстановяването на моделите Audi A4, Q5, Q7.

Възстановяването на ключ за Ауди се извършва на няколко етапа:

Отваря се ключалката на колата. Ако загубите ключа, нашият майстор-ключар ще отвори автомобила внимателно и ще извърши това на място.

Диагностика. За да се създаде нов комплект ключове на Audi, ще се изисква автоматична диагностика, защото всички модели на немската марка са индивидуални и имат свои специфики в производството на ключове за запалване.

Подготовка на ключовете. Ключът, от който се нуждаете, е подготвен, поставен е чип, който пасва точно на модела на Вашия автомобил, а механичното острие, завъртащо ключалката за запалване, също е фрезовано.

Програмиране. На следващия етап се програмира чип за ключа, за който използваме съвременно оборудване. Новият комплект ключове трябва да бъде адаптиран с автомобилната електроника, а цялата информация за изгубените ключове трябва да бъде изтрита от паметта на системата, за да се елиминира напълно възможността за кражба на ключа от колата и използването му от страна на нападателите. Се прави прекодиране на имобилайзера,

Също така ще елиминираме възможните грешки на имобилайзера. Ако загубеният ключ е снабден с бутоните за централно заключване, те трябва да бъдат програмирани. С тези и други задачи можем да се справим перфектно.

Възстановяването на набор от ключове е сложен процес, който ще отнеме известно време.

Без използването на специално оборудване такава процедура по принцип е невъзможна. Специалистите ни винаги са готови да възстановят ключовете за запалване на Audi, използвайки всички налични ресурси за това. Новите ключове в тяхната функционалност няма да се различават от основния комплект загубени ключове.

Готови сме да създадем дублиращ се Ауди ключ от всяка сложност и за всеки модел автомобил. Просто се обадете или ни пишете – и ние възможно най-бързо ще направим за Вас правилните ключове за Вашата кола.

 

За автоключ за марка Мерцедес вижте тук.

Последни публикации

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече
ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ Ремонт на автоключ се налага при износените бутони, навлажнената електроника или повредена кутийка.  Не се притеснявайте, ако това се случи, ние в Key Center сме готови по всяко време да Ви окажем необходимата помощ. Ще Ви предоставим нашите услуги, сред които е и ремонтът на автоключове. Както вече стана ясно, причината за […]

Вижте повече
нов автоключ

Изработка на нов автоключ

Изработка на нов автоключ Никой не е застрахован от кражба или загуба на автоключа си. Последствията от това могат да бъдат сериозни – от невъзможност да отвориш собствената си кола до евентуална кражба на автомобила. Затова, ние от Key Center съветваме нашите клиенти винаги да имат резервен ключ. Ако не сте си направили дубликат на […]

Вижте повече