Ключ за Мерцедес

ключ за мерцедес

Ключ за Мерцедес – ПРОМОЦИЯ !!!

Втори ключ за Мерцедес на цена от 219 лева. Цената включва обучение на нов хромиран ключ за Mercedes, нарязване на аварийно перо и 24 месеца гаранция на изделието. Предложението ни обхваща всички модели от марката, произведени до 2016 г. без key less функция.

Тази цена е валидна при посещение с автомобила в сервизната ни база в квартал Горубляне в София. При заявка за посещение на Ваш адрес, моля уточнете квартала с нашите диспечери, за да калкулираме транспортни разходи.

Предлагаме също така и обучение на втора употреба оригинални ключове със и без Keyless функция, премахване на заключване на волана, ремонт на #ESL. Подмяна на #EIS, ремонт на брави, ключалки и други често срещани проблеми при Mercedes. Възможно е и програмиране на ключ, чрез изпращане на гълтач по куриер от друг град. #Mercedes #W164 #W251 #W166 #W197 #W212 #W218 #W246 #W169 #W209 #W211 #W172 #W204 #W207 #W212 #W203 #W463 #W639 #W202 #W208 #W210 #W215 #W220 #W230 #W216 #W221 #W906

При проблем с ключ за Мерцедес

Решаване на проблема с чип-ключа на Mercedes

Съдейки по многобройните въпроси, които се явяват, много собственици на Mercedes имат проблеми с клавиша „fucker“, оборудван с инфрачервено дистанционно управление или ключ за чип. Mercedes произвежда повече от един модел с подобен тип ключове: W 124, C 202, S 10, E 210, ML, въпреки че клавишите понякога се различават леко по външен вид.

Да се спрем на проблема – Mercedes-ът не реагира на чип ключа.

За начало си струва да проверите дали батерията в ключа не е изхабена вече.

Проверка на инфрачервеното дистанционно управление (ИЧ ключ, ключ на Мерцедес)

Когато натиснете бутона за прехвърляне (най-големия бутон или бутона за отваряне / затваряне на вратата) за повече от 1 секунда, светодиодът на изхода на трансмитера се включва за кратко (примигва червена светлина) – това означава, че елементите са изправни.

Най-вероятно ключът се е „изгубил” и трябва отново да се „привърже” или да се синхронизира системата.

ключ за кола Мерцедес 

Ключ за синхронизация на чипа на ключ за Mercedes.

За да свържете ключа: Насочете ключа към страната на вътрешното огледало за обратно виждане и натиснете кратко бутона два пъти.

В рамките на 30 секунди завъртете ключа за запалването в положение „2“.

Втората опция: натиснете бутона и задръжте бутона за затваряне и едновременно кратко натиснете бутона за отваряне шест пъти.

Освободете бутона за затваряне, натиснете бутона за отваряне. Третият вариант: Включете запалването, изключете, след това насочете ключа към огледалото и отворете-затворете Мерцедеса. Ако светодиодът не светне, вероятно батериите са свършили и трябва да ги смените. Ако светодиодът светне бавно и / или през един път, тогава най-вероятно проблемът е в ключалката и се нуждае от ремонт.

Смяна елементите за захранване на чип-ключа за (IR ключ) Mercedes.

Това можете да направите сами:

  1. Издърпайте главния ключ, като натиснете малкия бутон (фиксатор).
  2. Натиснете капачката върху елементите.
  3. Поставете два нови захранващи елемента като положителния електрод е нагоре под контакта. Опитайте се да не натискате мястото на контакта.
  4. Натиснете капака, докато влезе в слота. Ако смяната на батериите отнема повече от 1 минута, тогава ключът трябва да бъде синхронизиран.

В случай, че това не дава резултат, можете да се обърнете към нашия екип автоключари.

За видовете ключове вижте повече тук.

За Автоключар в София – Студентски град.

New: покриваме вече жк София парк.

Последни публикации

резервен комплект ключове

Направа на резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари. Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от […]

Вижте повече
видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече