Ключ за Мерцедес

ключ за мерцедес

Ключ за Мерцедес – ПРОМОЦИЯ 199 лв.!!!

Втори ключ за Мерцедес на цена от 199 лева. Цената включва обучение на нов хромиран ключ за Mercedes, нарязване на аварийно перо и 24 месеца гаранция на изделието. Предложението ни обхваща всички модели от марката, произведени до 2016 г. без key less функция.

Тази цена е валидна при посещение с автомобила в сервизната ни база в квартал Горубляне в София. При заявка за посещение на Ваш адрес, моля уточнете квартала с нашите диспечери, за да калкулираме транспортни разходи.

Предлагаме също така и обучение на втора употреба оригинални ключове със и без Keyless функция, премахване на заключване на волана, ремонт на #ESL. Подмяна на #EIS, ремонт на брави, ключалки и други често срещани проблеми при Mercedes. Възможно е и програмиране на ключ, чрез изпращане на гълтач по куриер от друг град. #Mercedes #W164 #W251 #W166 #W197 #W212 #W218 #W246 #W169 #W209 #W211 #W172 #W204 #W207 #W212 #W203 #W463 #W639 #W202 #W208 #W210 #W215 #W220 #W230 #W216 #W221 #W906

Поръчайте Нов ключ за Вашия Mercedes за 199.00 лв. тук. Моля позвънете за да уточним модела и годината на прозиводство на колата Ви!

 

При проблем с ключ за Мерцедес

Решаване на проблема с чип-ключа на Mercedes

Съдейки по многобройните въпроси, които се явяват, много собственици на Mercedes имат проблеми с клавиша „fucker“, оборудван с инфрачервено дистанционно управление или ключ за чип. Mercedes произвежда повече от един модел с подобен тип ключове: W 124, C 202, S 10, E 210, ML, въпреки че клавишите понякога се различават леко по външен вид.

Да се спрем на проблема – Mercedes-ът не реагира на чип ключа.

За начало си струва да проверите дали батерията в ключа не е изхабена вече.

Проверка на инфрачервеното дистанционно управление (ИЧ ключ, ключ на Мерцедес)

Когато натиснете бутона за прехвърляне (най-големия бутон или бутона за отваряне / затваряне на вратата) за повече от 1 секунда, светодиодът на изхода на трансмитера се включва за кратко (примигва червена светлина) – това означава, че елементите са изправни.

Най-вероятно ключът се е „изгубил” и трябва отново да се „привърже” или да се синхронизира системата.

ключ за кола Мерцедес 

Ключ за синхронизация на чипа на ключ за Mercedes.

За да свържете ключа: Насочете ключа към страната на вътрешното огледало за обратно виждане и натиснете кратко бутона два пъти.

В рамките на 30 секунди завъртете ключа за запалването в положение „2“.

Втората опция: натиснете бутона и задръжте бутона за затваряне и едновременно кратко натиснете бутона за отваряне шест пъти.

Освободете бутона за затваряне, натиснете бутона за отваряне. Третият вариант: Включете запалването, изключете, след това насочете ключа към огледалото и отворете-затворете Мерцедеса. Ако светодиодът не светне, вероятно батериите са свършили и трябва да ги смените. Ако светодиодът светне бавно и / или през един път, тогава най-вероятно проблемът е в ключалката и се нуждае от ремонт.

Смарт ключовеМерцедес използва смарт ключове, които освен за отключване и заключване на автомобила, могат да включват и изключват двигателя, да отварят и затварят панелите, както и да изпълняват други функции.
Keyless GoТехнологията „Keyless Go“ позволява на водача да отключва и стартира автомобила без да използва ключ. Просто като имат ключа в джоба си, водачът може да влезе и да стартира автомобила с натискане на бутон.
Remote KeyМерцедес предлага ключове с дистанционно управление, които позволяват на водача да отключва и заключва автомобила от разстояние, без да е необходимо физическо докосване до ключа.
ИмобилайзерКлючовете на Мерцедес често са оборудвани с имобилайзер, който осигурява допълнителна защита срещу кражба, като блокира стартирането на автомобила без правилния ключ.
Аксесоари и настройкиВ зависимост от модела и опциите, ключовете на Мерцедес могат да имат различни настройки и функции. Например, те могат да контролират климатика преди да влезнете в колата или да настройват седалките и огледалата според предпочитанията на водача.

 

Смяна елементите за захранване на чип-ключа за (IR ключ) Mercedes.

Това можете да направите сами:

  1. Издърпайте главния ключ, като натиснете малкия бутон (фиксатор).
  2. Натиснете капачката върху елементите.
  3. Поставете два нови захранващи елемента като положителния електрод е нагоре под контакта. Опитайте се да не натискате мястото на контакта.
  4. Натиснете капака, докато влезе в слота. Ако смяната на батериите отнема повече от 1 минута, тогава ключът трябва да бъде синхронизиран.

В случай, че това не дава резултат, можете да се обърнете към нашия екип автоключари.

За видовете ключове вижте повече тук.

За Автоключар в София – Студентски град.

New: покриваме вече жк София парк.

Често задавани въпроси

Колко време отнема изработката на втори ключ за Мерцедес? 🕗

Отговор: ✅ Изработката на ключ за Мерцедес отнема между 15 минути и 1 час. Все пак за повечето модели на марката времето за изчакване е до 30 минути. 🕗

Каква е цената на ключа и услугата? 💸

Отговор: ✅ Цената за втори ключ за Мерцедес е 199 лв. Това е крайна цена към клиента и включва новия ключ тип „рибка“, както и такса за услугата по програмирането му.

Цената една и съща ли е за всички модели?

Отговор: ✅ За повечето модели цената е 199 лв. За по-редки модели цената на ключа се фиксира, след обаждане 📞 за уточняване на параметрите на колата.

Има ли гаранция новият ключ?

Отговор: ✅ Всички ключове от нашето автоключарско ателие имат 12 месеца гаранция. Гаранцията не покрива щети вследствие на изпускане и измокряне.

Цената една и съща ли е за всички модели?

Отговор: ✅ За повечето модели цената е 199 лв. За по-редки модели цената на ключа се фиксира, след обаждане 📞 за уточняване на параметрите на колата.

Ключовете с новата визия ли са? 🆕

Отговор: ✅ Да, нашите ключове са изцяло в новата визия на марката. 🆕 А именно: хромиран ключ тип „рибка“. Дизайнът е много стилен и красив!


Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече