Ключ за Тойота

ключ за тойота

Загубен ключ за Тойота?

Ако собственикът на колата не е направил резервен ключ за колата си, то в бъдеще той може да попадне в една неприятна история: съществуващия ключ в едно копие се губи и това е всичко …

Първото нещо, което идва на ум, е да се поиска интелигентен ключ, който да бъде възстановен на оторизиран дилър на Toyota. Обаче собственика на колата го очакват много изненади,  Първо трябва да изчакате две-три седмици. Тогава сервизните специалисти на официалния дилър ще трябва да обърнат цялата Ви кола, тъй като не можете да предоставите на дилъра поне един работен ключ за колата си.

Дилърът ще замени няколко електронни устройства, ларви на врати и кутия за ръкавици. Това ще ви струва доста пари. Цената на подобен ремонт е десет пъти по-висока от цената на изработването на прост допълнителен ключ.

Друго решение на този проблем би било да се свържете с ключарска фирма за производство на чипове за ключове.

Ние сме насреща при случаите, когато всички ключове за Toyota са загубени.

Цената за ключ за Тойота ще Ви струва няколко пъти по-малко, отколкото при дилъра. Затова Ви съветваме да поръчате дублиращ се интелигентен ключ на вашата Toyota, докато нищо не се е загубило.

Сложната и упорита работа на нашите опитни майстори с електронни блокове на автомобила ще Ви позволи да получите нов програмиран ключ.

Работата се счита за завършена, когато аварийният ключ е възстановен. За да направят това, нашите майстори ще премахнат ключалката и ще направят ново острие според кодировката.

Новият ключ се тества в ключалката на шофьорската врата, който се заключва наляво, отключва надясно. Допълнително ключът се проверява в ключалката на жабката.

След тестване на всички необходими режими на интелигентен ключ за Toyota, възстановителните работи се считат за завършени.

 

За ключ за Мерцедес вижте тук

Последни публикации

резервен комплект ключове

Направа на резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари. Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от […]

Вижте повече
видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече