Ключ за Тойота

ключ за тойота

Загубен ключ за Тойота?

Ако собственикът на колата не е направил резервен ключ за колата си, то в бъдеще той може да попадне в една неприятна история: съществуващия ключ в едно копие се губи и това е всичко …

Първото нещо, което идва на ум, е да се поиска интелигентен ключ, който да бъде възстановен на оторизиран дилър на Toyota. Обаче собственика на колата го очакват много изненади,  Първо трябва да изчакате две-три седмици. Тогава сервизните специалисти на официалния дилър ще трябва да обърнат цялата Ви кола, тъй като не можете да предоставите на дилъра поне един работен ключ за колата си.

Дилърът ще замени няколко електронни устройства, ларви на врати и кутия за ръкавици. Това ще ви струва доста пари. Цената на подобен ремонт е десет пъти по-висока от цената на изработването на прост допълнителен ключ.

Друго решение на този проблем би било да се свържете с ключарска фирма за производство на чипове за ключове.

Ние сме насреща при случаите, когато всички ключове за Toyota са загубени.

Цената за ключ за Тойота ще Ви струва няколко пъти по-малко, отколкото при дилъра. Затова Ви съветваме да поръчате дублиращ се интелигентен ключ на вашата Toyota, докато нищо не се е загубило.

Сложната и упорита работа на нашите опитни майстори с електронни блокове на автомобила ще Ви позволи да получите нов програмиран ключ.

Работата се счита за завършена, когато аварийният ключ е възстановен. За да направят това, нашите майстори ще премахнат ключалката и ще направят ново острие според кодировката.

Новият ключ се тества в ключалката на шофьорската врата, който се заключва наляво, отключва надясно. Допълнително ключът се проверява в ключалката на жабката.

След тестване на всички необходими режими на интелигентен ключ за Toyota, възстановителните работи се считат за завършени.

 

За ключ за Мерцедес вижте тук

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече