Ключ за Тойота

ключ за тойота

Загубен ключ за Тойота?

Ако собственикът на колата не е направил резервен ключ за колата си, то в бъдеще той може да попадне в една неприятна история: съществуващия ключ в едно копие се губи и това е всичко …

Първото нещо, което идва на ум, е да се поиска интелигентен ключ, който да бъде възстановен на оторизиран дилър на Toyota. Обаче собственика на колата го очакват много изненади,  Първо трябва да изчакате две-три седмици. Тогава сервизните специалисти на официалния дилър ще трябва да обърнат цялата Ви кола, тъй като не можете да предоставите на дилъра поне един работен ключ за колата си.

Дилърът ще замени няколко електронни устройства, ларви на врати и кутия за ръкавици. Това ще ви струва доста пари. Цената на подобен ремонт е десет пъти по-висока от цената на изработването на прост допълнителен ключ.

Друго решение на този проблем би било да се свържете с ключарска фирма за производство на чипове за ключове.

Ние сме насреща при случаите, когато всички ключове за Toyota са загубени.

Цената за ключ за Тойота ще Ви струва няколко пъти по-малко, отколкото при дилъра. Затова Ви съветваме да поръчате дублиращ се интелигентен ключ на вашата Toyota, докато нищо не се е загубило.

Сложната и упорита работа на нашите опитни майстори с електронни блокове на автомобила ще Ви позволи да получите нов програмиран ключ.

Работата се счита за завършена, когато аварийният ключ е възстановен. За да направят това, нашите майстори ще премахнат ключалката и ще направят ново острие според кодировката.

Новият ключ се тества в ключалката на шофьорската врата, който се заключва наляво, отключва надясно. Допълнително ключът се проверява в ключалката на жабката.

След тестване на всички необходими режими на интелигентен ключ за Toyota, възстановителните работи се считат за завършени.

 

За ключ за Мерцедес вижте тук

Последни публикации

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече
ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ Ремонт на автоключ се налага при износените бутони, навлажнената електроника или повредена кутийка.  Не се притеснявайте, ако това се случи, ние в Key Center сме готови по всяко време да Ви окажем необходимата помощ. Ще Ви предоставим нашите услуги, сред които е и ремонтът на автоключове. Както вече стана ясно, причината за […]

Вижте повече
нов автоключ

Изработка на нов автоключ

Изработка на нов автоключ Никой не е застрахован от кражба или загуба на автоключа си. Последствията от това могат да бъдат сериозни – от невъзможност да отвориш собствената си кола до евентуална кражба на автомобила. Затова, ние от Key Center съветваме нашите клиенти винаги да имат резервен ключ. Ако не сте си направили дубликат на […]

Вижте повече