Ключ за Тойота

ключ за тойота

Загубен ключ за Тойота?

Ако собственикът на колата не е направил резервен ключ за колата си, то в бъдеще той може да попадне в една неприятна история: съществуващия ключ в едно копие се губи и това е всичко …

Първото нещо, което идва на ум, е да се поиска интелигентен ключ, който да бъде възстановен на оторизиран дилър на Toyota. Обаче собственика на колата го очакват много изненади,  Първо трябва да изчакате две-три седмици. Тогава сервизните специалисти на официалния дилър ще трябва да обърнат цялата Ви кола, тъй като не можете да предоставите на дилъра поне един работен ключ за колата си.

Дилърът ще замени няколко електронни устройства, ларви на врати и кутия за ръкавици. Това ще ви струва доста пари. Цената на подобен ремонт е десет пъти по-висока от цената на изработването на прост допълнителен ключ.

Друго решение на този проблем би било да се свържете с ключарска фирма за производство на чипове за ключове.

Ние сме насреща при случаите, когато всички ключове за Toyota са загубени.

Цената за ключ за Тойота ще Ви струва няколко пъти по-малко, отколкото при дилъра. Затова Ви съветваме да поръчате дублиращ се интелигентен ключ на вашата Toyota, докато нищо не се е загубило.

Сложната и упорита работа на нашите опитни майстори с електронни блокове на автомобила ще Ви позволи да получите нов програмиран ключ.

Работата се счита за завършена, когато аварийният ключ е възстановен. За да направят това, нашите майстори ще премахнат ключалката и ще направят ново острие според кодировката.

Новият ключ се тества в ключалката на шофьорската врата, който се заключва наляво, отключва надясно. Допълнително ключът се проверява в ключалката на жабката.

След тестване на всички необходими режими на интелигентен ключ за Toyota, възстановителните работи се считат за завършени.

Последни публикации

видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече
ключалка за пощенска кутия

Ключалка за пощенска кутия

Ключалка за пощенска кутия Отваряне на заключена пощенска ключалка В действителност, навикът за изпращането на обикновени хартиени писма, постепенно става все по-голяма рядкост. Все повече хората използват модерни електронни методи за комуникация – електронна поща и мобилни телефони. И все пак пощенските кутии все още изпълняват функциите си. Доста хора продължават да получават периодични издания. […]

Вижте повече