Ключ за Фолксваген

Ключ за Фолксваген 1

Ключ за Фолксваген (VW)

Немските автомобили са ценени по целия свят за качество на вграждане, обмислен дизайн и надеждност. Това се отнася и за системата за защита от хакване или кражба. Автомобилите Volkswagen са точно такива без изключение.

Независимо от факта, че най-популярният немски автомобил е един от най-достъпните, производителите не са се поскъпили и са го оборудвали с пълноценна система против кражба. Част от тази система е автомобилният ключ на Фолксваген (Volkswagen). Без него не можете да стартирате двигателя. Тази монета обаче има две страни: ако се загуби ключа, собственикът няма да може да използва колата си. В този случай трябва да имате, т. е. да поръчате дублиращ се ключ за Volkswagen.

Производството на дублиращи се ключове за автомобили е една от основните дейности на нашия сервиз. Ние се занимаваме с производство на ключове от Volkswagen, като използваме професионални машини, модерен и усъвършенстван софтуер и оригинални части за корпуса.

Дубликат на ключ за Volkswagen

Можете да поръчате дублиращ се ключ на Фолксваген от нас или резервен ключ за Volkswagen, а също така ние ремонтираме ключове с всякаква сложност.

Тъй като нашите майстори използват същото оборудване в работата си като майсторите в дилърите, нашите ключове изобщо не губят в качеството си. Но цената е значително по-различна и е по-достъпна. Така че, Вие сами можете да сравните цените, колко струва един дублиран ключ Volkswagen. Освен това, имайте предвид, че тази цена вече включва цялото програмиране и заточване на острието на ключа.

В допълнение, нашите услуги се различават от дилърските услуги и по това, че ние работим много бързо. Поради факта, че разполагаме с всички необходими компоненти за изработка на ключове за Volkswagen, това ще отнеме по-малко от час време.

Ако трябва бързо, ефективно и евтино да направите дублиращ се ключ за Фолксваген, елате в нашия сервиз.

За подробни съвети можете да се свържете на телефон: 0878 999 480 или да ни пишете на Viber или във Facebook.

За ключ за BMW вижте тук

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече