Ключ за Сеат

Кюч за Сеат

Ако се наложи и е необходимо, за изготвяне на ключ за автомобил за Seat, включително спешна услуга, службата за техническа помощ на нашия сервиз може да предложи за Вас бързина и качество на резултата.

Нашите сервизни специалисти-експерти могат да направят чип ключ за автомобила SEAT и да го регистрират в имобилайзера на автомобила, вместо да дублират този, който е бил запазен.

Когато регистрирате набор от ключове за автомобил, информацията за изгубения (или откраднатия) ще бъде изтрита от компютърната памет и вече няма да е възможно да я използвате за стартиране на двигателя. Производство на ключове за запалване с чип може да бъде поръчано за модели SEAT: Alhambra, Altea, Ibiza, Leon, Toledo.

Загубили сте ключа от автомобила си Seat и сега Ви трябва дубликат?

Опции за решаване на проблема

Процедурата за възстановяване на ключовете от автомобила зависи от конкретната ситуация. Можем да посочим четирите най-типични случая.

Ето някои случаи за възстановяване на ключ за Сеат:

  1. Имате ключ от автомобила, нужен Ви е втори такъв.

Донесете ключа от нашата работилница или поръчайте посещение на специалист

Главният, използвайки празен ключ с транспондер за Seat, прави дубликат.

Колата проверява работата на нов ключ с ларва, програмиран е имобилайзер.

2.Имате ключ от автомобила си , но е счупен.

Съветникът оценява състоянието на ключовете.

Въз основа на резултатите от диагностиката се взема решение за възможността за ремонт или за необходимото производство на ключове за автомобили.

Ремонтираният или възстановеният ключ се проверява на автомобила.

  1. Ключът от автомобила е загубен, но колата е отворена

Майсторът ключар ще оцени, дали е възможно да се направи ключ за Сеат (SEAT) от отпечатъка от ключалката за запалването.

За автомобилите SEAT с карта с ключ предлагаме или да програмирате нова карта, без да правите авариен ключ за отваряне на ларвата във вратата на водача, или да подострите лезвието на ключа според ключалката на бравата.

На Ваше разположение сме. Обадете ни се на тел.: 087899948 и поръчайте Вашия ключ за Seat.

 

Последни публикации

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече
ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ Ремонт на автоключ се налага при износените бутони, навлажнената електроника или повредена кутийка.  Не се притеснявайте, ако това се случи, ние в Key Center сме готови по всяко време да Ви окажем необходимата помощ. Ще Ви предоставим нашите услуги, сред които е и ремонтът на автоключове. Както вече стана ясно, причината за […]

Вижте повече
нов автоключ

Изработка на нов автоключ

Изработка на нов автоключ Никой не е застрахован от кражба или загуба на автоключа си. Последствията от това могат да бъдат сериозни – от невъзможност да отвориш собствената си кола до евентуална кражба на автомобила. Затова, ние от Key Center съветваме нашите клиенти винаги да имат резервен ключ. Ако не сте си направили дубликат на […]

Вижте повече