Ключ за Сеат

Кюч за Сеат

Ако се наложи и е необходимо, за изготвяне на ключ за автомобил за Seat, включително спешна услуга, службата за техническа помощ на нашия сервиз може да предложи за Вас бързина и качество на резултата.

Нашите сервизни специалисти-експерти могат да направят чип ключ за автомобила SEAT и да го регистрират в имобилайзера на автомобила, вместо да дублират този, който е бил запазен.

Когато регистрирате набор от ключове за автомобил, информацията за изгубения (или откраднатия) ще бъде изтрита от компютърната памет и вече няма да е възможно да я използвате за стартиране на двигателя. Производство на ключове за запалване с чип може да бъде поръчано за модели SEAT: Alhambra, Altea, Ibiza, Leon, Toledo.

Загубили сте ключа от автомобила си Seat и сега Ви трябва дубликат?

Опции за решаване на проблема

Процедурата за възстановяване на ключовете от автомобила зависи от конкретната ситуация. Можем да посочим четирите най-типични случая.

Ето някои случаи за възстановяване на ключ за Сеат:

  1. Имате ключ от автомобила, нужен Ви е втори такъв.

Донесете ключа от нашата работилница или поръчайте посещение на специалист

Главният, използвайки празен ключ с транспондер за Seat, прави дубликат.

Колата проверява работата на нов ключ с ларва, програмиран е имобилайзер.

2.Имате ключ от автомобила си , но е счупен.

Съветникът оценява състоянието на ключовете.

Въз основа на резултатите от диагностиката се взема решение за възможността за ремонт или за необходимото производство на ключове за автомобили.

Ремонтираният или възстановеният ключ се проверява на автомобила.

  1. Ключът от автомобила е загубен, но колата е отворена

Майсторът ключар ще оцени, дали е възможно да се направи ключ за Сеат (SEAT) от отпечатъка от ключалката за запалването.

За автомобилите SEAT с карта с ключ предлагаме или да програмирате нова карта, без да правите авариен ключ за отваряне на ларвата във вратата на водача, или да подострите лезвието на ключа според ключалката на бравата.

На Ваше разположение сме. Обадете ни се на тел.: 087899948 и поръчайте Вашия ключ за Seat.

 

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече