Направа на резервен комплект ключове

резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари.

Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от стар тип, така и за най-новите автомобилни системи за сигурност. Понякога простата подмяна не е достатъчна, например, ако в колата е инсталиран имобилайзер, в този случай е необходим чип. Ключовете на такива системи са оборудвани с чип със секретен код. Той се чете от компютър и ако кодът е неправилен, опитът ще бъде неуспешен. След изготвяне на ключ, снабден с чип, дублиращият комплект ключове представлява пълна подмяна на оригинала. Такова устройство с чип, може да се изготви и при наличие на готов ключ, най-вече ако автомобилът е служебен.

При изготвяне на ключове…

При изготвяне на автоключове трябва да се има предвид, че защитните системи на различни автомобилни марки са много различни и това е причина за различия в производствения процес. Например, защитните системи на марката Porsche са различни от използваните в автомобилната марка Mercedes. В такива случаи само квалифициран техник може да прави копия в съответствие с изискванията на системата.

Днес има две поколения електронни брави, използвани при производството на автомобили. А ключовете от „второто“ поколение нямат фиксиран код, тъй като паролата в тях непрекъснато се променя поради сложен алгоритъм. Такива устройства са предназначени да предпазват автомобила от опити за отвличанв. А правенето на копие на ключовете на такива системи е необичайно трудно. Можете да се справите с такава задача, само ако имате специална подготовка и познаване на технологията на конкретно оборудване. В случай на кражба или загуба на такова устройство, понякога е препоръчително частична замяна на ключалките. По този начин ще бъде неутрализиран старият комплект.

Ние можем да Ви гарантираме високо качество и ефективност при изпълнение на поръчката, което се улеснява от наличието на модерно оборудване и съответните умения, както и гарантиране на конфиденциалност и сигурност на информацията.

Поръчки за ключове се приемат единствено само, когато собственикът на автомобила се обръща директно при представяне на документ, установяващ правото на разпореждане с това превозно средство. Такива мерки се предприемат поради етични съображения, както и запазване на информацията. По този начин ние не само гарантираме доверието на клиентите в безопасността и надеждността на поръчката, но и че плащането за услугата ще бъде справедливо и подходящо за нейната действителна стойност, както и за нивото на обслужване и професионализма на служителите.

Обръщайки се към нас, можете да сте сигурни, че ключът ще бъде произведен възможно най-скоро и на разумна цена.

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече