Направа на резервен комплект ключове

резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари.

Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от стар тип, така и за най-новите автомобилни системи за сигурност. Понякога простата подмяна не е достатъчна, например, ако в колата е инсталиран имобилайзер, в този случай е необходим чип. Ключовете на такива системи са оборудвани с чип със секретен код. Той се чете от компютър и ако кодът е неправилен, опитът ще бъде неуспешен. След изготвяне на ключ, снабден с чип, дублиращият комплект ключове представлява пълна подмяна на оригинала. Такова устройство с чип, може да се изготви и при наличие на готов ключ, най-вече ако автомобилът е служебен.

При изготвяне на ключове…

При изготвяне на автоключове трябва да се има предвид, че защитните системи на различни автомобилни марки са много различни и това е причина за различия в производствения процес. Например, защитните системи на марката Porsche са различни от използваните в автомобилната марка Mercedes. В такива случаи само квалифициран техник може да прави копия в съответствие с изискванията на системата.

Днес има две поколения електронни брави, използвани при производството на автомобили. А ключовете от „второто“ поколение нямат фиксиран код, тъй като паролата в тях непрекъснато се променя поради сложен алгоритъм. Такива устройства са предназначени да предпазват автомобила от опити за отвличанв. А правенето на копие на ключовете на такива системи е необичайно трудно. Можете да се справите с такава задача, само ако имате специална подготовка и познаване на технологията на конкретно оборудване. В случай на кражба или загуба на такова устройство, понякога е препоръчително частична замяна на ключалките. По този начин ще бъде неутрализиран старият комплект.

Ние можем да Ви гарантираме високо качество и ефективност при изпълнение на поръчката, което се улеснява от наличието на модерно оборудване и съответните умения, както и гарантиране на конфиденциалност и сигурност на информацията.

Поръчки за ключове се приемат единствено само, когато собственикът на автомобила се обръща директно при представяне на документ, установяващ правото на разпореждане с това превозно средство. Такива мерки се предприемат поради етични съображения, както и запазване на информацията. По този начин ние не само гарантираме доверието на клиентите в безопасността и надеждността на поръчката, но и че плащането за услугата ще бъде справедливо и подходящо за нейната действителна стойност, както и за нивото на обслужване и професионализма на служителите.

Обръщайки се към нас, можете да сте сигурни, че ключът ще бъде произведен възможно най-скоро и на разумна цена.

Последни публикации

резервен комплект ключове

Направа на резервен комплект ключове

Изработката на резервен комплект ключове за автомобили е сложен процес, който изисква професионален подход, тъй като настоящите автоматични брави представляват цялостна система за сигурност. Всеки такъв комплект е сложно, уникално по рода си устройство, което могат да направят само специалисти – ключари. Може да бъде изготвен резервен комплект ключове, както за автомобили със заключване от […]

Вижте повече
видове ключове

Видове ключове

Видове ключове и история Еволюцията на ключалките и ключовете произлиза от древни времена. Един от най-древните ключове, направен от дърво, археолози открили в гробницата на фараона Рамзес II Велики (XIII век пр. н. е.). Ключалките и ключовете във времето са преминали от обикновени дървени към метални и електронни. Днес на пазара има много производители на […]

Вижте повече
електрическа брава за врата

Електрическа брава за врата

Какъв е принципът на работа на една електрическа брава за врата? Значителна популярност както сред европейските, така и сред българските потребители придобиха електромеханичните брави. Те са доста привлекателна алтернатива на механичните заключващи системи. Предимствата на електромеханичната брава са нейните уникални характеристики, които позволяват да се комбинират най-добрите качества на механичните ключалки в единен дизайн, като […]

Вижте повече