Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. Затова нашите специалисти Ви съветват да направите инвестиция в резервен автоключ и да си осигурите спокойствие и сигурност на пътя. Освен загуба или кражба, проблемът може да бъде и в електрониката, износване на метала или счупване на ключа. Какъвто и да е Вашият проблем, Вие ще бъдете подготвени, защото можете да разчитате на  Key Center. Ние сме готови да Ви помогнем по всяко време и да отговорим на Вашите нужди. Изработката на дубликат на автомобилен ключ изисква прецизност и точност. За тази услуга при нас може да разчитате на качество и добри цени.

Извличане на секюрити кода е първа стъпка към създаване на резервен ключ

Първото нещо, което нашите специалисти ще направят за създаване на нов резервен ключ за кола, е извличане на секюрити кода, чрез който си кореспондират чипът или така нареченият транспондер и имобилайзерът на автомобила. Колата може да бъде запалена само, ако този код бъде разпознат и се деактивира имобилайзер системата. В противен случай имобилайзерът на двигателя да стартира и автомобилът няма да потегли. Това е направено с цел предотвратяване на евентуална кражба на превозното средство. За да може да бъде изработен нов ключ, информацията от чипа трябва се разчете, което става само със специализирана диагностична ключарска апаратура, с каквато ние в Key Center разполагаме. След което секюрити кодът се извлича, а ключът се програмира и се записва новата информация.

Когато става въпрос за дублиране на стар ключ, процесът е аналогичен, но по-лесен, тъй като информацията от стария ключ бива разчетена и записана на новия ключ.

Нарязване на ключа

Нарязването на ключа за автомобили е един от най-важните процеси при изработката както на автоключове с транспондер или с електроника, така и при механичните автомобилни ключове. Важно е оригиналният нарез на перото да бъде възстановен прецизно, защото от това зависи пасването му с нареза на бравата.

И все пак, ако не сте си направили предварително резервен ключ и загубите, деформирате и счупите Вашия или дори ако бъде откраднат, няма място за тревога.

Обадете се на телефон 0878 999 480 или се свържете с нас чрез Facebook страницата. Работим 24 часа, всеки ден от седмицата и ще се отзовем веднага. Потърсете ни!

Последни публикации

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече
ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ Ремонт на автоключ се налага при износените бутони, навлажнената електроника или повредена кутийка.  Не се притеснявайте, ако това се случи, ние в Key Center сме готови по всяко време да Ви окажем необходимата помощ. Ще Ви предоставим нашите услуги, сред които е и ремонтът на автоключове. Както вече стана ясно, причината за […]

Вижте повече
нов автоключ

Изработка на нов автоключ

Изработка на нов автоключ Никой не е застрахован от кражба или загуба на автоключа си. Последствията от това могат да бъдат сериозни – от невъзможност да отвориш собствената си кола до евентуална кражба на автомобила. Затова, ние от Key Center съветваме нашите клиенти винаги да имат резервен ключ. Ако не сте си направили дубликат на […]

Вижте повече