Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. Затова нашите специалисти Ви съветват да направите инвестиция в резервен автоключ и да си осигурите спокойствие и сигурност на пътя. Освен загуба или кражба, проблемът може да бъде и в електрониката, износване на метала или счупване на ключа. Какъвто и да е Вашият проблем, Вие ще бъдете подготвени, защото можете да разчитате на  Key Center. Ние сме готови да Ви помогнем по всяко време и да отговорим на Вашите нужди. Изработката на дубликат на автомобилен ключ изисква прецизност и точност. За тази услуга при нас може да разчитате на качество и добри цени.

Извличане на секюрити кода е първа стъпка към създаване на резервен ключ

Първото нещо, което нашите специалисти ще направят за създаване на нов резервен ключ за кола, е извличане на секюрити кода, чрез който си кореспондират чипът или така нареченият транспондер и имобилайзерът на автомобила. Колата може да бъде запалена само, ако този код бъде разпознат и се деактивира имобилайзер системата. В противен случай имобилайзерът на двигателя да стартира и автомобилът няма да потегли. Това е направено с цел предотвратяване на евентуална кражба на превозното средство. За да може да бъде изработен нов ключ, информацията от чипа трябва се разчете, което става само със специализирана диагностична ключарска апаратура, с каквато ние в Key Center разполагаме. След което секюрити кодът се извлича, а ключът се програмира и се записва новата информация.

Когато става въпрос за дублиране на стар ключ, процесът е аналогичен, но по-лесен, тъй като информацията от стария ключ бива разчетена и записана на новия ключ.

Нарязване на ключа

Нарязването на ключа за автомобили е един от най-важните процеси при изработката както на автоключове с транспондер или с електроника, така и при механичните автомобилни ключове. Важно е оригиналният нарез на перото да бъде възстановен прецизно, защото от това зависи пасването му с нареза на бравата.

И все пак, ако не сте си направили предварително резервен ключ и загубите, деформирате и счупите Вашия или дори ако бъде откраднат, няма място за тревога.

Обадете се на телефон 0878 999 480 или се свържете с нас чрез Facebook страницата. Работим 24 часа, всеки ден от седмицата и ще се отзовем веднага. Потърсете ни!

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече