Смяна на брава

смяна на брава

Смяна на брава на вратата

Понякога е просто наложително и спешно да се направи смяна на брава на вратата, когато ремонтът на бравата не е възможен.

За удобство и за спестяване на време, при пристигането на специалист на място, той ще разполага в себе си с гама от брави. Всичките брави, дръжки, ще са нови, запечатани в оригиналната им опаковка, с фабрична гаранция.

Професионалната помощ за смяна на ключалката за входната врата има много предимства.

Нашите майстори ще пристигнат в обекта възможно най-скоро след получаване на заявлението. И по принцип няма значение дали предварително сте се обадили за тази услуга или спешно е възникнала необходимостта от смяна на заключващия механизъм. Аварийната подмяна на секретна брава в металната врата се извършва в съответствие с технологията. Средно от момента на обаждането Ви до оператора на фирмата и до заминаването на специалистите на посочения адрес отнема около 20-30 минути.

Можете да ни се обаждате във всеки ден от седмицата при проблем с вашата брава

смяна на брава цена

Услугата ни работи без почивни дни и отпуски. Можете да разчитате на опит и професионално отношение към проблема на аварийното отваряне. През годините сме придобили голям опит, така че можем да извършим подмяна на заключващите системи от различна сложност.

За демонтаж и последващо монтиране на брави, майсторите използват най-ново оборудване. То позволява да се сведат до минимум временните загуби и да се отстранят дефектите на покритието на вратата.

Безопасност и сигурностЕдна от основните причини за смяна на брава е подобряването на сигурността на вашия дом, автомобил или офис. Смяната на бравата позволява да се избегне неоторизиран достъп или влизане.
Загуба или откраднат ключАко сте загубили ключ или ви е бил откраднат, е добра практика да смените бравата. Това ще ви защити от потенциални атаки или кражби, извършени с помощта на загубения ключ.
Промяна на наематели или служителиАко имате недвижим имот под наем или работите в бизнес среда, където има редовна смяна на персонала, смяната на бравата може да бъде необходима, за да се контролира достъпът и да се предотвратят неправомерни действия.
Износване и повредаБравите с течение на времето могат да се износят или повредят, което може да доведе до затруднения при отключване или заключване. В такива случаи смяната на бравата става неизбежна.
Технологични подобренияС развитието на технологиите, съвременните брави и ключалки могат да предложат допълнителни функции и удобства, като дистанционно управление, биометрични сензори и други. Смяната на бравата може да бъде възможност за актуализиране на системата.

Други услуги на Ваш адрес:

  • ремонт на брава и патрон
  • аварийно отключване на домове (в някой случаи това става в присъствието на органите на МВР)
  • отключаване на мазета
  • монтиране на допълнителни брави

Към страницата на ключарския център в социалните мрежи тук!

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече