6 причини да прибегнете до е-брави

е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ

Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате нужда от стабилна цифрова система за заключване на вратите за вашия дом. Големите стари катинари с ръждясали ключове остават в миналото,а по-новите безключови цифрови брави имат безброй предимства пред тях. Време е да модернизирате дома си? Първо научете всичко за предимствата на електронната цифрова брава без ключ.

Влизането без ключ е удобно

След като преминете към цифрови ключалки на вратите без ключ, най-голямото забележимо предимство, което ще почувствате, е удобството, чрез което можете да влезете в дома си. Вече няма да търсите ключове в чантата или джоба си. Всичко, което трябва да направите, е да въведете кода си на панела и сте вътре. В зависимост от типа система, която сте избрали, можете също да използвате смартфона си за влизане или да държите ключодържателя в джоба си и да отваряте вратата, без да го изваждате. Цифровата ключалка на вратата с дистанционно също ви помага да отключите дома си от разстояние.

Никога не можете да бъдете заключени извън дома си

С електронна цифрова ключалка на вратата възможността да забравите ключа си отвътре и да се заключите отвън е практически невъзможна. Повечето цифрови интелигентни брави предлагат множество начини да се идентифицирате- всичко, което е необходимо, е сканиране на пръстови отпечатъци, въвеждане на цифрова клавиатура или просто докосване на вашия смартфон, ако някога забравите ключа си. Можете дори да отворите безжично вратата си от офиса си, ако детето ви се е върнало рано от училище и се е озовало извън дома си без ключ.

Можете да следите кой влиза и излиза

Цифровите ключалки на вратите за дома ви позволяват да свързвате пароли с различни членове на вашето семейство. Веднага ще разберете кой е влязъл във вашия дом, съдейки по въведения код. Това помага изключително много, ако искате да сте сигурни, че децата ви са стигнали безопасно до дома си.

Няма повече скриване на ключове на несигурни места

Първите неща, които крадците правят, когато се опитват да проникнат в дома ви, е да проверят под изтривалката или в саксията за резервен ключ. Този навик е изключително рисков, тъй като с голяма лекота може да причини кражба в дома ви. Интелигентната цифрова ключалка на вратата е толкова удобна, че никога не можете да се заключите, като по този начин ви позволява никога повече да не държите ключ под изтривалката.

Те могат да бъдат персонализирани

Външна цифрова ключалка на вратата може да бъде персонализирана според вашите нужди, тъй като те имат много вградени функции. Искате ли да разрешите максимум 3 записа, преди системата да се заключи? Можете! Искате ли нов ПИН код за всеки от членовете на вашето семейство? Можете! Искате ли да промените всичките си кодове на всеки три месеца? Можете! Всичко това ви позволява да ползватецифровото си заключване години и години, без да го подменяте.

Разширена сигурност

Можете да изберете цифрови ключалки на вратите, които имат допълнителни функции в себе си. Някои усъвършенствани системи се свързват с властите или охранителната компания, ако са въведени няколко неправилни кода, подозирайки неразрешено влизане. Някои функции ви позволяват да нулирате заключването си безжично, ако подозирате кражба. В този случай всички съществуващи кодове ще бъдат унищожени и ще работи само един главен код. Тези предимства на цифровите ключалки на вратите са толкова мощни, че нищо не трябва да ви спре да преминете към цифрова система за заключване на вратата.

Последни публикации

Електронни брави

Електронни брави

Електронни брави. Как работят електронните брави без ключ? Технологиите се разширяват. Виждаме роботи в Япония и самоуправляващи се автомобили се появяват на пазарите по целия свят . С тази непрекъснато растяща технология и нашите функции за безопасност стават по-здрави, по-защитни и много по-интелигентни. С безопасността в челните редици на нашите спецификации за врати, решихме да […]

Вижте повече
е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави

6 причини да прибегнете до е-брави за цифрови врати без ключ Що се отнася до сигурността на дома, не искате да правите компромиси. Затова ви препоръчваме да се поинтересувате за така наречените е-брави. В епоха, в която всичко е станало цифрово и взаимосвързано, от интегрирани системи за домашна автоматизация до интелигентни крушки и високоговорители, имате […]

Вижте повече
Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече