Ключ за Шкода (Skoda)

Ключ за Шкода

Ключ за Шкода

Ключ за Skoda. Очевидно, че както всяко друго малко нещо, ключът на колата може да се случи да бъде загубен. В този случай собственикът неизбежно ще трябва да поръча дубликат на ключ за Skoda.

Свързвайки се с нашия сервиз за направа на дубликат, собствениците на Skoda могат да спестят не само пари, но и време.

Поради факта, че винаги имаме всички необходими инструменти, компоненти и съвременен софтуер на разположение и завършен, производството на ключ за Шкода няма да отнеме дълго време, а Вие ще останете доволни.

Дубликат на ключа

Когато правите дублиращ се ключ, в случай на кражба на един от комплектите оригинални ключове, препоръчваме да препрограмирате всичко, което е останало в ръцете Ви. Процедурата се извършва много бързо и елиминира възможността неоторизирани лица да отворят колата Ви с откраднатия ключ.

Ние предлагаме на нашите клиенти много достъпни цени. Вие сами можете да направите съпоставка на цена на дублиращ ключ в оторизиран сервиз на Шкода и в нашия сервиз. Цени, които включват както програмиране, така и заточване на ключовото острие. Можете да сравните нашето предложение с цените на дилъра и да се уверите, че ще бъде много по-изгодно да направите ключ за Skoda при нас.

Ще помогнем на тези собственици на автомобили, които трябва да поправят, възстановят или програмират ключовете на Skoda.

Какъвто и тип работа с ключ за автомобил да се нуждаете, ние можем да Ви помогнем.

Ние работим с всички популярни и не много модели на марката Skoda.

Всички произведени продукти или работа, извършени от нашите специалисти, са обезпечени с 1-годишна гаранция.

Ако имате допълнителни въпроси, можете да ни зададете по телефона или на уебсайта.

За подробни съвети можете да се свържете на телефон: 087899948 или да пишете на Viber, също на Facebook – Key center. Ако се налага, можете да посетите и сервиза ни в кв. Горубляне до бензиностанция ОМВ на Цариградско шосе.

За ключ за Volkswagen вижте тук.

Последни публикации

Резервният автоключ – превантивна мярка при кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба

Резервен автоключ срещу кражба или загуба Непредвидените ситуации са най-малко желаните на пътя. Затова е добре да сте подготвени за тях. Полезна превантивна мярка е да си направите резервен автоключ за колата си. Това ще Ви спести много стрес и притеснения, ако нещо се случи и загубите Вашия ключ, или още по-лошо, ако бъде откраднат. […]

Вижте повече
ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ

Ремонт на автоключ Ремонт на автоключ се налага при износените бутони, навлажнената електроника или повредена кутийка.  Не се притеснявайте, ако това се случи, ние в Key Center сме готови по всяко време да Ви окажем необходимата помощ. Ще Ви предоставим нашите услуги, сред които е и ремонтът на автоключове. Както вече стана ясно, причината за […]

Вижте повече
нов автоключ

Изработка на нов автоключ

Изработка на нов автоключ Никой не е застрахован от кражба или загуба на автоключа си. Последствията от това могат да бъдат сериозни – от невъзможност да отвориш собствената си кола до евентуална кражба на автомобила. Затова, ние от Key Center съветваме нашите клиенти винаги да имат резервен ключ. Ако не сте си направили дубликат на […]

Вижте повече